La gran concubina d'Egipte par Albert Salvadó

La gran concubina d'Egipte par Albert Salvadó

Titre de livre: La gran concubina d'Egipte

Auteur: Albert Salvadó

La gran concubina d'Egipte par Albert Salvadó est disponible au téléchargement en format PDF et EPUB. Ici, vous pouvez accéder à des millions de livres. Tous les livres disponibles pour lire en ligne et télécharger sans avoir à payer plus.

Albert Salvadó avec La gran concubina d'Egipte

Obra Guanyadora del IX Premi Néstro Luján de Novel·la Històrica (2005).

SINOPSI:

Si sapiguéssim tot el que passa en les esferes del poder, tot allò que se’ns amaga i totes les mentides que es construeixen, ens quedaríem esgarrifats.
Som cap a l’any 1100 A.C. Governa Ramsés XI, els camins són insegurs, els comerciants estan espantats, les nacions que envolten Egipte li han perdut el respecte, la nació es trenca...
En aquestes delicades circumstàncies s’alça la figura de Herihor per salvar l’imperi. Ell, sent un militar, esdevé summe sacerdot i es crea un equilibri curiós i únic a la història. Ramsès XI continua assegut al tron, però Egipte té dos reis: Smendes al nord i Herihor al sud, que a esquenes del faraó pacten la divisió dels poders i són els que prenen totes les decisions.
Tanmateix, la mort de Herihor es converteix en la pitjor de totes les crisis. El seu cos ha desaparegut, no el poden enterrar i, si no el troben, el seu successor no pot prendre possessió del tron. On és el cos de Herihor Se l’han endut els déus? L’han robat? I enmig de tanta disbauxa, la Gran Concubina d’Amon belluga els fils amb una subtilesa digna de la millor de les governants i decideix per damunt de tots.
QUÈ HA DIT LA CRÍTICA?

Albert Salvadó empra unes dosis de realitat a l’hora de generar una base en què fa descansar una ficció... atorga tota la importància a la caracterització i a l’evolució coherent dels personatges... eficàcia de la descripció de la successió de conxorxes i complots que l’autor resol amb efectivitat. (Òscar Montferrer, AVUI)