Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4) (Joc de Trons) por George R.R. Martin

Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4) (Joc de Trons) por George R.R. Martin

Titulo del libro: Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4) (Joc de Trons)

Autor: George R.R. Martin

Número de páginas: 832 páginas

Fecha de lanzamiento: July 20, 2017

ISBN: 8420487104

Editor: ALFAGUARA

Descargue o lea el libro de Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4) (Joc de Trons) de George R.R. Martin en formato PDF y EPUB. Aquí puedes descargar cualquier libro en formato PDF o Epub gratis. Use el botón disponible en esta página para descargar o leer libros en línea.

George R.R. Martin con Festí de corbs (Cançó de gel i foc 4) (Joc de Trons)

El quart volum de la sèrie «Cançó de gel i foc» ens transporta a un món bast, atractiu i perfectament enfilat que destaca com a gran obra mestra de la narrativa fantàstica.Els corbs lluitaran per la carn d'un mort, i es mataran entre ells pels seus ulls.Assedegats de sang, intrigants i assassins, els Lannister tenen el poder del Tron de Ferro en nom del rei nen Tommen. La guerra als Set Regnes s'ha extingit, però en els amargs dies de postguerra es desencadenen nous conflictes.Els Martell de Dorne i els Stark d'Hivèrnia busquen venjança pels seus morts. L'Euron Ull de Corb, el pirata més negre que ha desplegat mai una vela, torna de les runes fumejants de Valyria per reclamar les illes de Ferro. Des del gèlid nord, on els Altres posen en perill el Mur, l'aprenent de mestre Samwell Tarly porta un misteriós nadó a la Ciutadella.Amb un rerefons d'incest i fratricidi, alquímia i assassinat, la victòria serà per als homes i les dones que posseeixin l'acer més fred i el cor més fred.Ressenyes:
«Una lectura absorbent i emocionant... l'estil de Martin és tan intens que t'hi quedes enganxat de seguida.»
The Times«En la gran tradició de la fantasia èpica, Martin és el millor amb diferència... és tens, abassegador i provoca insomni.»
Time Magazine